Logo

ویزای چین

ویزای چین



مدارک لازم:
1. بلیط هواپیما به مقصد چین
2.واچر هتل
3. تمکن مالی بالای 40 میلیون تومان
4. دوقطعه عکس 6/4 زمینه سفید
5. اصل پاسپورت





درگاه پرداخت بانک ملت

درگاه پرداخت سامان کیش

درگاه پرداخت بانک پارسیان

;